Splitleasing beskatning

Få et professionelt tjek af din firmabilordning og se, om du kan få en firmabil med lav beskatning. Med en splitleasingløsning fra Dansk Splitleasing, kan du endda helt slippe for at betale skat af din firmabil.

De fleste af os vil gerne bidrage til at betale skat i Danmark, men dog ikke mere end nødvendigt. Vi søger derfor modeller, hvor en firmabil kan leases med så lav beskatning som muligt. Et gennemgående krav er naturligvis, at de er lovlige og ikke bliver omstødt midt i forløbet.

Splitleasing er en sådan løsning. SKAT har godkendt ordningen, og dermed er din mulighed for at opnå en lav beskatning en realitet. Du kan faktisk helt fjerne beskatningen fra dit budget.

 

Sådan afregnes skat ved splitleasing

Det der, kort fortalt, ligger bag løsningen, er hverken en smart fidus eller et spørgsmål om firmabil med høj eller lav beskatning, men blot en simpel opdeling af bilens udgifter, herunder finansieringen/leasingydelsen.

Det er umiddelbart helt almindelig sund fornuft, at når du og din virksomhed deles om alle udgifter på bilen, er der ikke mere tale om et skattemæssigt frynsegode, du har fået stillet til rådighed. Det er jo også din bil i denne leasingmodel. Du betaler som privatperson for de kilometer, du rent faktisk kører privat, og virksomheden betaler for de kilometer, du kører i erhvervsøjemed. Alle udgifter fordeles og beregnes efter denne model.

Vi hjælper med jer med at holde styr på beskatning ved splitleasing

Alt omkring beskatning står vi for hos Dansk Splitleasing. Du skal blot føre kilometerregnskabet, og selv dette kan næsten fuldt ud automatiseres. Således har du opnået ikke bare en firmabil med lav beskatning, men også en helt skattefri ordning.

SKAT har i SKM2010.147.SR godkendt den splitleasingordning, som vi tilbyder. De særlige krav er, at vi håndterer og fordeler alle omkostninger på bilen, både leasing og drift, og at disse faktureres månedligt efter den faktiske kørselsfordeling.

Vi har endvidere fået godkendt en særlig ordning til brug for el-biler, som herefter også kan benyttes til splitleasing. Se mere på skat.dk

SKAT´s krav til kørebogen svarer til de krav, der stilles til udbetaling af kørepenge. Til hjælp for både kilometerregnskab og månedlig rapportering anvender vi en GPS-baseret kørebog, der samtidig fungerer som forsikringsgodkendt sporingsenhed.

Få en hurtig beregning af din splitleasing her