Menu
 

Profil

Dansk Splitleasing har siden 2008 tilbudt splitleasing™ til vores kunder

Firmaet er stiftet og ejet af Steen Eintoft der har 10 års erfaring fra revisionsbranchen. Han er uddannet Cand. Merc. Aud. og  har dermed den fornødne teoretiske viden og praktiske erfaring til at bistå vores kunder med en solid rådgivning og vejledning, inden der eventuelt indgås en aftale om splitleasing.

Vi arbejder sammen med seriøse underleverandører, der er med til at sikre vores kunder den bedste service.

Vores kunder er alle typer virksomheder over hele Danmark der har fokus på at have en så omkostningseffektiv bilpark som muligt.

Dansk Splitleasing er Danmarks førende udbyder af firmabiler uden beskatning

Umiddelbart lyder dette næsten for godt til at være sandt, men vores koncept er godkendt af SKAT. Se mere omkring fordelene på de underliggende sider, eller kontakt os for en konkret beregning på netop dine fordele.

Splitleasing kan lade sig gøre, hvad enten det drejer sig om biler på gule eller hvide plader. Vi tilbyder også splitleasing med en underliggende flexleasing, der især på dyrere biler kan give endnu større besparelser.

Vi står altid til rådighed med support omkring hele bilens driftsøkonomi, og med det enkelte tilbud følger altid et budget for bilens driftsomkostninger.

Vi tilbyder således en samlet pakke med hovedvægten lagt på en god rådgivning for den enkelte kunde.

Vidste du at...

Vi altid står til rådighed med support omkring hele bilens driftsøkonomi, og at der med det enkelte tilbud altid følger et budget for bilens driftsomkostninger.

Det betyder:

Vi tilbyder en samlet pakke med hovedvægten lagt på en god rådgivning for den enkelte kunde.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail