Menu
 

Leasing af luksusbiler

Udlev drømmen med leasing af luksusbiler gennem Dansk Splitleasing

Mange af os har i mange år haft en drøm om eksklusive biler i garagen til gode, ofte på grund af den ekstreme bilafgift og beskatning vi slås med herhjemme. Hør mere om leasing af luksusbiler til små priser.

Uanset om du vil have realiseret drømmen om en spritny Mercedes, BMW eller Porsche – eller om du vil importere din drømme Corvette fra USA, har Dansk Splitleasing en løsning der nu gør det økonomisk overkommeligt.

Ingen skat ved leasing af luksusbiler

Hvis vi kigger alene på splitleasingen, slipper du helt for beskatning af bilen. På den bil du gerne vil lease splitter vi simpelthen aftalen op i 2. Én del til virksomheden og én del til dig som privatperson.

Dermed er der tale om privatkørsel i en privatejet (leaset) bil når du kører privat, og erhvervskørsel i en firmaejet (leaset) bil når du kører erhvervskørsel. Simpelt og 100 % reelt. Det er en ordning der er godkendt af SKAT, og blot kræver den rette dokumentation. Den sørger vi for. Du skal blot vælge bilen og føre kilometerregnskabet, så er du også klar til leasing af luksusbiler.

Alle omkostninger forbundet til bilen, leasingydelse, forsikring, brændstof, service mm., deles op efter fordelingsforholdet imellem de kørte kilometer. Kører du eksempelvis 70 % af dine kilometer som erhvervskørsel, får virksomheden 70 % af alle udgifter på bilen viderefaktureret af os og du får så, naturligvis, faktura fra os på de sidste 30 %. De 30 % svarer til det du har kørt privat.

Med denne model er der ingen beskatning af firmabil eller lignende, du betaler simpelthen bare privat for den private benyttelse af bilen, fordelt efter kilometerforbruget.

Få rådgivning og uforpligtende tilbud !

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail  

Splitleasing

Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vis du ikke er en robot(*)
Vis du ikke er en robot
Invalid Input