Menu
 

Leasing af importbil

To modeller til leasing af importbiler

Når du skal have leasing af importbilen på plads er der generelt 2 indgangsvinkler for os.

Enten kan du købe bilen hos den forhandler hvor du har fundet frem til lige nøjagtig den bil du gerne vil have. Efter du har forhandlet om prisen på bilen, bringes vi på banen og laver aftalen om leasing af importbilen.

Alternativt yder vi den service, at du kan give os de ønsker og krav du måtte have til din kommende bil. Vi har et kæmpe netværk vi kan trække på og vi har en stor erfaring i finde de rigtige biler til vores kunder. Vi vil, efter at have assisteret med et finde din bil, få alt papirarbejdet i forbindelse med leasing af importbilen på plads.

Leasing af importbiler i kombination med flexleasing

Ved leasing af importbiler gælder, at det næsten altid bedst kan svare sig at kombinere splitleasingen med en flexleasing, det vil sige en leasingaftale hvor registreringsafgiften afregnes for den ønskede leasingperiode.

Typisk vil service, i forbindelse med leasing af importbiler, blive afregnet efter forbrug, det vil sige vi viderefakturerer den faktiske omkostning på service direkte på splitleasingydelsen. Serviceaftaler på brugte import biler er gerne for dyre at tegne da forhandleren eller værkstedet ikke kender bilens historik.

Mindre tab på restværdi ved leasing af importbil – ingen afgift

Splitleasingaftaler på brugte biler er normalt finansielle leasingaftaler, hvor leasingtager garanterer for bilens restværdi. Husk på at der dog kun er tale om bilens restværdi uden afgift, det vil sige risikoen for udsving i bilens reelle markedsværdi i forhold til restværdien er mindre.


Få rådgivning og uforpligtende tilbud !

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail  

Splitleasing

Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vis du ikke er en robot(*)
Vis du ikke er en robot
Invalid Input