Menu
 

Leasing af firmabil

Leasing af firmabil uden beskatning

På splitleasing.dk kan du hurtigt og nemt få et overblik over hvordan du kan få den absolut bedste og billigste leasing af firmabil – uden beskatning – fuldt lovligt.

Dansk Splitleasing tilbyder en ny model til leasing af firmabil der gør det nemmere, billigere og sjovere at køre i, og planlægge leasing af firmabil.

Splitleasingmodellen betyder, at man ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Du kører videre i den privat og betaler kun udgiften der vedrører de kilometer i dit kilometerregnskab, der hører til privatkørslen.

Splitleasing – attraktivt alternativ til traditionel leasing af firmabil

Med denne godkendte model deler du og dit firma udgifterne til leasing af firmabilen. Således er det ikke længere en leasing af firmabil vi taler om men en splitleasing hvor I splitter leasingen og udgifterne op imellem de 2 parter. De kilometer du kører privat betragtes nu som privatkørsel i egen bil, og skal derfor ikke beskattes. De kilometer du kører for firmaet betragtes som erhvervskørsel og skal heller ikke beskattes.

Som alternativ til traditionel leasing af firmabil, har splitleasing en åbenlys fordel i forhold til medarbejderen der kører langt mere erhvervskørsel end privatkørsel. Skat har godkendt ordningen og rigtig mange virksomheder har med fordel skiftet princip fra traditionel leasing af firmabil til splitleasing løsningen.

Den nye aftale indebærer, at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasingen af bilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig. På denne måde opnås der flere fordele, og resultatet er i sidste ende:

  • At den ansatte har mulighed for at køre bedre, billigere og nemmere
  • At arbejdsgiveren slipper for en masse tidskrævende papirarbejde og oplever en minimering af de totale omkostninger

Få rådgivning og uforpligtende tilbud !

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail  

Splitleasing

Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vis du ikke er en robot(*)
Vis du ikke er en robot
Invalid Input