Menu
 

Billeasing

Splitleasing – din næste billeasingsmodel

Er du interesseret i privat billeasing eller leasing af firmabil, og kigger du efter den bedste samt billigste løsning, kan Dansk Splitleasing give dig attraktive priser og professionel rådgivning.

Når vi taler billeasing generelt, er der mange faktorer der skal med i overvejelserne. Dansk Splitleasing gør det nemt og overskueligt, at vælge den rigtige billeasingsmodel.

Splitleasing af en ny bil – billeasing med store fordele

Er dit ønske at få en billeasing/splitleasing aftale på en ny bil har du 2 muligheder omkring indkøb af bilen. Enten kan bilen indkøbes til billeasing hos din lokale forhandler hvor du selv kan forhandle om prisen på bilen, alternativt kan du lade os købe bilen hos vores normale samhandelspartnere og få glæde af de priser vi kan købe bilerne ind til.

Sammen med billeasingen kan der tilkøbes en serviceaftale således at du er sikret for bilens serviceomkostninger i leasingperioden. Du kan også afregne service efter forbrug, det vil sige, at vi viderefakturerer den faktiske omkostning på service direkte på billeasing/splitleasingydelsen.

En splitleasingaftale på en ny bil kan udformes som en operationel aftale, hvor der aftales et kilometermaksimum og en periode. Ved aftalens ophør afleveres bilen tilbage til os.

Billeasing/Splitleasing af brugt bil

Ønsker du i stedet at få en splitleasing aftale på en brugt bil har du igen 2 muligheder omkring indkøb af bilen. Enten kan bilen indkøbes til billeasing hos den forhandler hvor du har fundet bilen og forhandlet om prisen på bilen, alternativt kan du give os de ønsker og krav du har til din kommende bil og så vil vi assistere med et finde den rette bil og billeasing til dig.

Typisk vil service blive afregnet efter forbrug, det vil sige, at vi viderefakturerer den faktiske omkostning på service direkte på billeasing/splitleasingydelsen. Serviceaftaler på brugte biler er gerne for dyre at tegne da forhandleren eller værkstedet ikke kender bilens historik.

Billeasing/splitleasingaftaler på brugte biler er normalt finansielle leasingaftaler, hvor leasingtager garanterer for bilens restværdi.

Vidste du at...

En splitleasingaftale på en ny bil kan udformes som en operationel aftale, hvor der aftales et kilometermaksimum og en periode.

Ved aftalens ophør afleveres bilen tilbage til os.