Leasing af firmabil

 

Erhvervsleasing med lav beskatning – eller med nul beskatning

Få et professionelt tjek af din firmabilordning og se om du kan få leasing af firmabil med lav beskatning. Med en splitleasingsløsning fra Dansk Splitleasing kan du endda helt slippe for at betale skat af din firmabil.

De fleste af os vil gerne bidrage til at betale skat i Danmark, men dog ikke mere end nødvendigt. Vi søger derfor modeller for at få en firmabil med så lav beskatning som muligt. Et gennemgående krav til modeller og løsninger til firmabil med lav beskatning er naturligvis, at de er lovlige og ikke bliver omstødt midt i forløbet.

Splitleasing er en sådan løsning. SKAT har godkendt ordningen, og dermed er din mulighed for at opnå en lav beskatning en realitet. Du kan faktisk helt fjerne beskatningen fra dit budget.
Det der, kort fortalt, ligger bag løsningen, er hverken en smart fidus eller et spørgsmål om firmabil med høj beskatning eller firmabil med lav beskatning, men blot en simpel opdeling af bilens udgifter, herunder finansieringen/leasingydelsen.

Det er umiddelbart helt almindelig sund fornuft, at når du og din virksomhed deles om alle udgifter på bilen, er der ikke mere tale om et skattemæssigt frynsegode, du har fået stillet til rådighed. Det er jo også din bil i denne leasingmodel. Du betaler som privatperson for de kilometer, du rent faktisk kører privat, og virksomheden betaler for de kilometer, du kører i erhvervsøjemed. Alle udgifter fordeles og beregnes efter denne model.

Alt dette står vi for hos Dansk Splitleasing. Du skal blot føre kilometerregnskabet, og selv dette kan næsten fuldt ud automatiseres. Således har du ikke bare fået en firmabil med lav beskatning, men også en helt skattefri ordning.

Det siger SKAT om splitleasing

Dansk Splitleasing kan tilbyde din næste firmabil uden beskatning. Umiddelbart lyder dette næsten for godt til at være sandt, men vores koncept er godkendt af SKAT.

“Skatterådet kunne bekræfte, at en splitleasingordning, hvor arbejdsgiver og medarbejder leaser den samme bil, ikke medfører beskatning af fri bil, jf. ligningsloven § 16, stk. 4, når ordningen er indrettet således, at arbejdsgiver ikke kommer til at betale for medarbejderens private kørsel i bilen.”

Kilde: SKAT.dk

Dansk Splitleasing kan hjælpe dig med at finde frem til dine fordele. Du kan her på vores hjemmeside finde en del information omkring firmabil uden beskatning. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 44 28, således at vi kan give dig en beregning på netop din firmabil uden beskatning.

Erhvervskørsel med beskatning eller firmabil uden beskatning

For at sætte det hele i perspektiv kan du jo vende det lidt på hovedet, og spørge dig selv, om du synes det er rimeligt, at du betaler skat af den bil du kører erhvervskørsel i – blot fordi du har lov til at køre hjem i den, når arbejdsdagen slutter? Du får med en splitleasingaftale fra Dansk Splitleasing løst dette problem og får i stedet en firmabil uden beskatning.

Firmabil uden beskatning, eller splitleasing, kan lade sig gøre, hvad enten det drejer sig om biler på gule eller hvide plader. Vi tilbyder også splitleasing med en underliggende flexleasing, der især på dyrere biler kan give endnu større besparelser.

Du er velkommen til at kontakte os

Vi står altid til rådighed med support og rådgivning omkring hele bilens driftsøkonomi, og med det enkelte leasingtilbud følger altid et budget for bilens driftsomkostninger.

Vi tilbyder således en samlet pakke med hovedvægt på god rådgivning for den enkelte kunde.