Kundeudtalelse – Mortalin A/S

januar 26, 2021

Splitleasing er ren win-win i virksomheden


Hos skadedyrsfirmaet Mortalin A/S har en del af konsulenterne en splitleasing-aftale, som giver deres familier en ekstrabil for kun omkring 1000 kroner om måneden. Det er både virksomheden og medarbejderne rigtig glade for.

Mortalin har en del konsulenter, som kører mange kilometer hvert år som led i firmaets kundekontakt. Det var et ønske fra disse konsulenter om en mere fleksibel hverdag, der fik Mortalin til at indgå samarbejde med Dansk Splitleasing. Med splitleasing-aftaler på deres papagøjepladebiler har medarbejderne nemlig fået mulighed for at hente børn på vej hjem eller køre direkte til golfbanen.

Det er medarbejderne selv, der holder regnskab med det antal kilometer, de kører privat og for firmaet, via en digital tracker i bilerne. Dansk Splitleasing indgår som 2. part og er firmaets garant for, at de forskellige typer af kørsel registreres på behørig vis, og at alt går rigtigt til i forhold til skattereglerne.

Mortalin bruger splitleasing-aftalerne som et personalegode, så selv om løsningen med splitleasing rent økonomisk er en smule dyrere end at tildele medarbejderne gulpladebiler, går regnestykket fint op på grund af de mange fordele, medarbejderne får med splitleasing.