Menu
 

Firmabil uden beskatning

Firmabil uden beskatning – er virkelighed

Dansk Splitleasing kan tilbyde din næste firmabil uden beskatning. Umiddelbart lyder dette næsten for godt til at være sandt, men vores koncept er godkendt af SKAT.

"Skatterådet kunne bekræfte, at en spiltleasingordning, hvor arbejdsgiver og medarbejder leaser den samme bil, ikke medfører beskatning af fri bil, jf. ligningsloven § 16, stk. 4, når ordningen er indrettet således, at arbejdsgiver ikke kommer til at betale for medarbejderens private kørsel i bilen."

Kilde: http://skat.dk/skat.aspx?oId=1880051&vId=0&search=splitleasing

Dansk Splitleasing kan hjælpe dig med at finde frem til fordelene for netop dig. Du kan her på vores hjemmeside finde en del information omkring firmabil uden beskatning. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 44 28, således vi kan give dig en beregning på netop din firmabil uden beskatning.

Erhvervskørsel med beskatning eller firmabil uden beskatning

For at sætte det hele lidt i perspektiv kan du jo vende det lidt på hovedet, og spørge dig selv om du synes det er rimeligt at du betaler skat af den bil du kører erhvervskørsel i – blot fordi du har lov til at køre hjem i den når arbejdsdagen slutter? Du får med en splitleasing fra Dansk Splitleasing løst den problematik og får, populært sagt, dig i stedet en firmabil uden beskatning.

Firmabil uden beskatning, eller splitleasing, kan lade sig gøre hvad enten det drejer sig om biler på gule eller hvide plader. Vi tilbyder også splitleasing med en underliggende flexleasing, der især på dyrere biler kan give endnu større besparelser.

Kontakt os i dag

Vi står altid til rådighed med support og rådgivning omkring hele bilens driftsøkonomi, og med det enkelte leasing tilbud følger altid et budget for bilens driftsomkostninger. Vi tilbyder således en samlet pakke med hovedvægten lagt på en god rådgivning for den enkelte kunde.

 

Få rådgivning og uforpligtende tilbud !

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail  

Splitleasing

Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vis du ikke er en robot(*)
Vis du ikke er en robot
Invalid Input