Menu
 

Firmabil med lav beskatning

Firmabil med lav beskatning – eller firmabil med nul beskatning?

Få et professionelt tjek af din firmabil ordning og se om du kan få en firmabil med lav beskatning. Med en splitleasingsløsning fra Dansk Splitleasing, kan du endda helt slippe for at betale skat af din firmabil.

De fleste af os har den opfattelse at vi gerne vil bidrage til at betale skat i Danmark, vi vil dog, naturligt nok, ikke betale mere end nødvendigt. Vi søger derfor modeller for at få en firmabil med lav beskatning – så lav som muligt. Et gennemgående krav til modeller og løsninger til firmabil med lav beskatning, er lige så naturligt, at de er lovlige og ikke bliver omstødt midt i forløbet.

Splitleasing er en sådan løsning. SKAT har godkendt ordningen, og dermed er din mulighed for at opnå en lav beskatning, totalt set, pludselig en realitet. Du kan faktisk helt fjerne beskatningen fra dit budget.

Firmabil med høj beskatning, firmabil med lav beskatning eller firmabil med nul beskatning

Det der, kort fortalt, ligger bag løsningen, er hverken en smart fidus eller et spørgsmål om firmabil med høj eller firmabil med lav beskatning, men blot en simpel opdeling af bilens udgifter, herunder finansieringen/leasingydelsen.

Det er umiddelbart helt almindelig sund fornuft, at når du og din virksomhed deles om alle udgifter på bilen, er der ikke mere tale om et skattemæssigt frynsegode du har stillet til rådighed. Det er jo også din bil i denne leasingmodel. Du betaler privat for de kilometer du rent faktisk kører privat, og virksomheden betaler for de kilometer du kører i erhvervsøjemed. Alle udgifter fordeles og beregnes efter denne fordeling.

Alt dette står vi for hos Dansk Splitleasing – du skal blot føre kilometerregnskabet, og selv dette kan næsten fuldt ud automatiseres. Således har du opnået, ikke bare en firmabil med lav beskatning, men en helt skattefri ordning.

Få rådgivning og uforpligtende tilbud !

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail  

Splitleasing

Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vis du ikke er en robot(*)
Vis du ikke er en robot
Invalid Input