Menu
 

Firmabil leasingpriser

Markedets bedste leasingpriser

De bedste leasingpriser på firmabiler får du med en splitleasing aftale gennem Dansk Splitleasing. Vi har flere års erfaring i at beregne og tilbyde markedets bedste leasingpriser på firmabiler.

Den mest oplagte og også nyeste leasingmodel kaldes splitleasing.

Leasingpriser på firmabil uden beskatning

På splitleasing.dk kan du hurtigt og nemt få et overblik over hvordan du kan få de absolut bedste og billigste leasingpriser på firmabiler – uden beskatning – fuldt lovligt.

Dansk Splitleasing tilbyder leasingpriser på firmabiler der gør det nemmere, billigere og sjovere at køre bil.

Splitleasingmodellen betyder, at du ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut. Du kører videre i den privat og betaler kun udgiften der vedrører de kilometer i dit kilometerregnskab, der hører til privatkørslen.

Splitleasing – attraktive leasingpriser på firmabilen

Med denne godkendte model deler du og dit firma udgifterne til bilen. Således taler vi om splitleasing hvor I splitter leasingen og udgifterne op imellem de 2 parter. De kilometer du kører privat betragtes nu som privatkørsel i egen bil, og skal derfor ikke beskattes. De kilometer du kører for firmaet betragtes som erhvervskørsel og skal heller ikke beskattes.

Splitleasing har, udover markedets bedste leasingpriser på firmabiler, åbenlyse fordele i forhold til medarbejderen der kører langt mere erhvervskørsel end privatkørsel. Skat har godkendt ordningen og rigtig mange virksomheder har med fordel skiftet leasing princip til splitleasing løsningen.

Den nye aftale indebærer, at arbejdsgiver og medarbejder kan dele leasingprisen på firmabilen. Det vil sige, at de splitter leasingen op mellem sig. På denne måde opnås der flere fordele, og resultatet er i sidste ende:

  • At den ansatte har mulighed for at køre bedre, billigere og nemmere
  • At arbejdsgiveren slipper for en masse tidskrævende papirarbejde og oplever en minimering af de totale omkostninger

 

Få rådgivning og uforpligtende tilbud !

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvilke fordele der er for dig, og for at høre mere om økonomien bag.

telefon  
+45 70 22 44 28
mail  

Splitleasing

Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Vis du ikke er en robot(*)
Vis du ikke er en robot
Invalid Input